bg1
bg2

Cash Office Responsible

Analytiske teamplayers er ansvarlige for, at butikkens økonomi flyder optimalt i et job, hvor kollegaer ofte trænes og uddannes i nye rutiner og best practices.

Vores Cash Office Responsibles er alsidige teamplayers, som har ansvaret for hele butikkens pengehåndtering – fra pengetransporter og byttepenge til kasseapparaterne, kontoafstemning og kontrol af lønudbetalinger. Et vigtigt aspekt af rollen er også at uddanne og informere kollegaerne i butikken om butiksrutiner.

Cash Office Responsible
Cash Office Responsible

Sunita

Cash Office Responsible

H&M Aalborg

”Jeg er ansvarlig for, at kasserne stemmer, og at vores returneringer håndteres rigtigt, og jeg giver teamet feedback, når vi klarer det godt og mindre godt. Jeg varetager også opgaver som forbrugsbestilling og modtagelse af nye kollegaer, og så har jeg det fulde overblik over den daglige drift af kontor og lager. Det fedeste ved jobbet er, at jeg har mange alsidige opgaver i hele butikken, og at jeg hjælper andre hver dag – dét med titlen er egentlig ligemeget for mig.”

KOMPETENCER

Når vi skal finde Cash Office Responsibles, leder vi efter analytiske og strukturerede salgspersoner, som har gode kommunikationsevner. Hvis du samtidig er klar til højt tempo og trives med at tage action på eget initiativ, har vi måske jobbet til dig!

VEJEN HERTIL

I løbet af din tid i H&M har du måske opdaget en passion for at forstå de systemer og rutiner, der får butikkens økonomi til at flyde effektivt? Undervejs i deres karriere har størstedelen af vores Cash Office Responsibles været ledere. Her har de lært at strukturere og planlægge, og de har skabt en god forståelse for butikkens flow.