bg1
bg2

Conscious Ambassadør

Passion for mennesker og miljø er et must som Conscious Ambassadør, hvor du træner og motiverer dine kollegaer til at brænde for H&M’s bæredygtige strategi.

Rollen som Conscious Ambassadør er én af mange måder, hvorpå du kan få endnu mere ansvar i hverdagen og gøre en vigtig forskel for kunder, kollegaer og verden omkring os. Som Conscious Ambassadør træner og uddanner du teamet om H&M’s Conscious-aktiviteter, så I alle kan give de vigtige budskaber videre til kunderne. Du tænker også altid kreativt og innovativt for at mindske H&M’s miljøpåvirkning. Har du, hvad der skal til?

Conscious Ambassadør
Conscious Ambassadør

Ida

Conscious Ambassadør

H&M Aarhus

"Jeg er tovholder på alle de aktiviteter inden for bæredygtighed, vi har i butikken, som for eksempel at sortere affald, genbruge papir og huske at slukke lyset... Jeg fokuserer meget på at kommunikere ny information ud til teamet og holde alle oppe på de ting, vi gør. Jeg kan virkelig godt lide at gå forrest som Conscious Ambassadør, fordi det er et fælles projekt, og fordi jeg gerne vil lære andre, hvor lidt der skal til i hverdagen for at gøre en stor forskel for miljøet!"

KOMPETENCER

Tror du på, at vores virksomhed har et ansvar for at skabe positive forandringer i verden omkring os? Og kan du udbrede budskaberne om H&M’s bæredygtighedsarbejde på en måde, der inspirerer kunder og kollegaer? Rollen kræver, at du tør gå forrest og træne butikkens team i at tænke bæredygtigt i alt, hvad vi gør.

VEJEN HERTIL

Enhver kollega i butikken kan blive Conscious Ambassadør – så længe du har stor passion for bæredygtighed og drive til at inspirere omkring dig. Måske har din karriere hos os klædt dig godt på til at dele din viden om H&M’s største udfordringer og vigtigste aktiviteter på området, eller du har igennem din uddannelse eller fritidsinteresse indblik i, hvad der skal til for at skabe en mere bæredygtig fashionfremtid. Hvis du viser din interesse for rollen, er mulighederne mange.