bg1
bg2

Next steps

Er du blevet inspireret til at tage det næste skridt i din karriere? Læs mere om, hvilke steps du kan tage for at udvikle dig sammen med H&M

 • Log ind i GROW
  Har du gennemført alle aktive træninger i din træningsoversigt? Hvis du føler, at du har behov for mere information om ét eller flere emner, kan du søge efter relevante træninger og gennemføre dem som en del af din udvikling.
 • Tal med din leder
  I forbindelse med din seneste medarbejerudviklingssamtale aftalte du og din leder en udviklingsplan. Gå i dialog med din leder om punkterne i udviklingsplanen – har I valgt de rigtige fokusområder for at opnå din drøm, og hvordan har I arbejdet med dem siden samtalen?
Next steps
Next steps

Tina

HR Manager

H&M Danmark

"Da jeg startede som elev i H&M, havde jeg ikke i min vildeste fantasi drømt om, at jeg skulle blive HR Manger for H&M Danmark, og det er præcis dét, der gør vores virksomhed unik – en verden fuld af nye jobmuligheder, ansvarsområder og udfordringer. Den største udvikling for mig har været hver gang, jeg fik ansvaret som leder for et nyt team… At skabe relationer med nye kollegaer og skabe resultater sammen med dem. Det er den største succes for mig – andres personlige udvikling og resultater i fællesskab. H&M’s absolutte styrke er vores værdier, hver og én har stor betydning for mig og har mennesket i fokus. De giver tryghed i jobbet og skaber en åben og ærlig kultur med plads til forskellighed og til at fejle. Her skal man ikke være perfekt – man skal være sig selv!

Hos os er uddannelse ikke et fast karriereforløb, hvor man sidder på en skolebænk eller deltager i et kursus. Den store forskel er udvikling i hverdagen. Du skal turde gribe de mange muligheder, der opstår undervejs, søge viden, tage initiativ, vise engagement, og være fleksibel – også geografisk. Du kan sagtens planlægge dit karriereforløb, men du vil sikkert opleve, at det ender i helt andre retninger, end du havde tænkt. Det er sjovt og man keder sig aldrig!"

 • Tjek Jobs by H&M
  Alle ledige job bliver slået op internt i Jobs by H&M – se YOU GROW WE GROW-tavlen. Måske søger én af vores mange butikker netop dig til en rolle, der kan booste din udvikling?
 • Kontakt din Area HR, hvis du har brug for mere
  Har du brug for ekstra dialog, inspiration eller information for at sætte skub i din karriere? Du er altid velkommen til at ringe til din Area HR, som kan hjælpe dig på vej.
 • Undersøg dine muligheder igennem Kompetencefonden
  Kompetencefonden giver dig muligheden for at studere enkeltfag eller hele uddannelsesforløb ved siden af dit job i H&M – klik her for at læse mere.