bg1
bg2

Sales Advisor

Energiske og imødekommende fashion lovers starter deres drømmekarriere dér, hvor det hele sker – ansigt til ansigt med kunderne! Herfra sætter kun din fantasi og dine drømme grænser for udviklingsmulighederne.

Vores Sales Advisors har en vigtig rolle i butikken. Det er nemlig dem, der inviterer kunderne indenfor og inspirerer til shopping. Hvordan? Ved at sikre, at butikken ser fantastisk ud alt imens de yder engageret og smilende service!

Et job her betyder at imødekomme, vejlede og hjælpe vores kunder på alle tænkelige måder: Vores Sales Advisors har armene fulde af nye modevarer hver dag og har stor viden om H&M’s kampagner og aktiviteter i butikken. Det betyder, at de altid er klar til kunden – hvad enten det er på salgsarealet, ved prøverummet eller i kassen.

Sales Advisor
Sales Advisor

Gritt

Sales Advisor

H&M Flagship Store i København

”Jeg startede i H&M i 2015 og skulle kun hjælpe til i to måneder op til jul – men jeg fik lov til at blive, og det er jeg super glad for! Jeg synes, her er et helt fantastisk sammenhold og stor opbakning fra ledelsen. Man føler sig aldrig overladt til sig selv, og der er styr på tingene. Her er frihed under ansvar, og hvis jeg selv byder ind med noget, får jeg rigtig store muligheder for at prøve nogle anderledes opgaver. For ikke så længe siden stod jeg for eksempel for at holde morgenmøder en hel uge om Global Safety Week. Det var super fedt at være den, der holdt oplægget og skulle få budskabet ud til alle kollegaerne i stedet for at være den, der lytter!”

KOMPETENCER

En god Sales Advisor elsker at holde mange bolde i luften og trives med at stå på egne ben. I H&M er teamwork kodeordet til alt, hvad vi gør, og vores Sales Advisors elsker at dele successer. De bidrager aktivt til salget og skaber på den måde den bedste shoppingoplevelse i modebranchen. Og sidst men ikke mindst: De lever og ånder vores værdier og ser jobbet som det perfekte springbræt til en karriere fyldt med muligheder.

VEJEN HERTIL

Det er ikke for sjov, når vi siger, at det hele starter her: Du arbejder i hjertet af vores virksomhed og møder vores kunder hver eneste dag. Hvis du kan leve op til kompetencerne og har lyst til at udvikle dig sammen med os, er vejen lagt for en spændende fremtid.