bg1
bg2

Studiemedarbejder

Hvorfor ikke kombinere studiet med et deltidsjob i verdens bedste team? Et studiejob hos os kan samtidig være det perfekte springbræt til en ambitiøs karriere.

Som studerende tænker du måske på, hvilke muligheder H&M kan tilbyde dig. Svaret er masser! Et studiejob i H&M fører tit til et fuldtidsjob eller et uddannelsesforløb – det er den perfekte chance for at lære hinanden at kende! Vi tilbyder fleksible arbejdstider og en åben kultur, hvor din indsats betyder noget.

Vores fantastiske studiemedarbejdere imødekommer, vejleder og hjælper vores kunder til en inspirerende shoppingoplevelse. De har armene fulde af nye modevarer men er alligevel altid er klar til kunden – hvad enten det er på salgsarealet, ved prøverummet eller i kassen.

KOMPETENCER

Dine vigtigste kompetencer for at få succes her er initiativ, energi og en ”can do”-attitude. Smiler du til kunden, selv når tempoet er højt, og du har mange opgaver at løse, inden din vagt er slut? Og brænder du får at være en vigtig del af vores team, selvom du måske ikke ser dine kollegaer hver dag?

Studiemedarbejder
Studiemedarbejder

Kathrine

STUDIEMEDARBEJDER

H&M Kolding

"Jeg går i gymnasiet, og det her er et superfedt studiejob at have ved siden af. Det er mit ansvar at løse forskellige opgaver, lige fra at rette varer af til at tømme prøverum. Specielt det at være der for kunderne, når de har brug for hjælp, er én af mine vigtigste opgaver. Her er altid noget at lave, og jeg løber gerne ekstra hurtigt for at nå det hele, og så elsker jeg at møde så mange forskellige kunder. Man skal virkelig samarbejde i teamet for at få hverdagen til at fungere!"